loading ...
FEDEZD FEL
A DESZTINÁCIÓ KÖZPONTJA
A KÖRNYEZŐ TELEPÜLÉSEK
A BORVIZEK VÁROSA
FOGLALD LE
Szállást vagy programajánlatot keresel, de nem tudsz dönteni? Szeretnéd megtudni hol vannak még szabad szálláshelyek! Ne vesztegesd az idődet, fordulj hozzánk bizalommal!  
Kérj ajánlatot egyszerre több szállásadótól (max. 6)
Kérj kötetlen ajánlatot irodánktól
HU
ro hu en de
jelenleg
ma
holnap
holnapután
 • ×
  programajánlat
 • esemény
 • ×
  Lei
  Euro
  USD
  HUF
 
Erdély kalandfővárosa
GYERGYÓ

Jó ha tudod

 

Gyergyó – Gyilkos-tó turisztikai desztináció természeti adottságai kiváló lehetőségeket biztosítanak az aktív turizmus és az ökoturizmus meghonosodásának. A elmúlt néhány évtizedben kiépült turista- és sziklamászó útvonalak, a fejlődőben lévő további programlehetőségek, illetve ajánlatok jó alapot biztosítanak ahoz hogy a vidék az ország egyik jelentős aktív- és ökoturiszturisztikai központjává váljon.

Ennek érdekében született meg néhány éve az Outdoor Capital of Transylvania projekt ötlete a Nagy-Britanniai Fort William – Lochaber turisztikai desztináció mintájára. Az ötletet három éve felkarolta Gyergyószentmiklós önkormányzata is, és támogatókra talált a turisztikai szolgáltatók körében is. Az Ourdoor Capital of Transylvania brand építése és fejlesztése megfelelő út a deszináció turisztikai definiálásához. A Gyergyó – Gyilkos-tó turisztikai desztináció, mint az ország egyik jelentős aktív- és ökoturisztikai központja szeretne a jövőben megjelenni a belföldi és nemzetközi turisztikai desztinációk palettáján az Outdoor Capital of Transylvania (Erdély Outdoor Fővárosa, Erdély Kalandfővárosa) brand alatt.

lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

Erdély kalandfővárosa

Gyergyó – Gyilkos-tó turisztikai desztináció természeti adottságai kiváló lehetőségeket biztosítanak az aktív turizmus és az ökoturizmus meghonosodásának. A elmúlt néhány évtizedben kiépült turista- és sziklamászó útvonalak, a fejlődőben lévő további programlehetőségek, illetve ajánlatok jó alapot biztosítanak ahoz hogy a vidék az ország egyik jelentős aktív- és ökoturiszturisztikai központjává váljon. Ennek érdekében született meg néhány éve az Outdoor Capital of Transylvania projekt ötlete a Nagy-Britanniai Fort William – Lochaber turisztikai desztináció mintájára. Az ötletet három éve felkarolta Gyergyószentmiklós önkormányzata is, és támogatókra talált a turisztikai szolgáltatók körében is. Az Ourdoor Capital of Transylvania brand építése és fejlesztése megfelelő út a deszináció turisztikai definiálásához. A Gyergyó – Gyilkos-tó turisztikai desztináció, mint az ország egyik jelentős aktív- és ökoturisztikai központja szeretne a jövőben megjelenni a belföldi és nemzetközi turisztikai desztinációk palettáján az Outdoor Capital of Transylvania (Erdély Outdoor Fővárosa, Erdély Kalandfővárosa) brand alatt.