loading ...
FEDEZD FEL
A DESZTINÁCIÓ KÖZPONTJA
A KÖRNYEZŐ TELEPÜLÉSEK
A BORVIZEK VÁROSA
FOGLALD LE
Szállást vagy programajánlatot keresel, de nem tudsz dönteni? Szeretnéd megtudni hol vannak még szabad szálláshelyek! Ne vesztegesd az idődet, fordulj hozzánk bizalommal!  
Kérj ajánlatot egyszerre több szállásadótól (max. 6)
Kérj kötetlen ajánlatot irodánktól
HU
ro hu en de
   

  Zilele Borsecului / Borszéki Napok

  GYERGYÓ

  Borsec (Borszék)

  GPS: 46.970740, 25.557915

  mutasd a térképen

  Tel.

  E-mail:    ̶

  üzenet küldése

  Település: Borsec (Borszék)

  Helyszín: Borsec

  Időpont: 2017 Agusztus 04 - 2017 Agusztus 06

  Esemény szervezője: Primăria Oraş Borsec, Fundaţia Pro Borsec

  Zilele Borsecului / Borszéki Napok

  Általános bemutató - Zilele Borsecului / Borszéki Napok Borsec (Borszék)

  XXII. BORSZÉKI NAPOK

  2017 AUGUSZTUS 4-6

   

  Augusztus első hétvégéjén, 4-6 között szervezzük idén Borszék legnépszerűbb rendezvényét, a Borszéki Napokat. Ezen csodálatos három nap rendezvényein vehetnek részt a borszékiek,  ide látogatók, a turisták és a környező területekről érkező vendégeink, mely teljes szórakozást kinál számukra - gyerekeknek, fiataloknak illetve minden korosztálynak megfelelően. Választékos programunk keretén belül sor kerül a 18 évesek köszöntésére is, különböző sportrendezvényekre: sakkversenyre és minifoci bajnokságra is. Egy fontos turisztikai esemény tanui lehetnek, mégpedig egy új túrautvonal átadása és megáldása a Bagolyvárnál, melyet a Borszékért Alapítvány által benyújtott ”Bagolyvár – Stadion turisztikai útvonal létrehozása és kijelölése” című nyertes pályázat által sikerült megvalósítani, a Hargita Megye Tanácsa segitségével, valamint Borszék város Önkormányzata éa a Borszékért Alapítvány támogatásával.

   

  Szervezők: Borszék város Polgármesteri Hivatala

  Borszékért Alapítvány

  Támogató: Romaqua Rt 

  what's nearby
  Keresés a vonzáskörzetben
  • szálláshelyek
  • gasztronómia
  • szolgáltatások
  • látnivalók
  • események
  • programajánlatok
  • túraútvonalak
  lorem ipsum
  lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
  lorem ipsum

  loading ...

  Zilele Borsecului / Borszéki Napok

  XXII. BORSZÉKI NAPOK 2017 AUGUSZTUS 4-6   Augusztus első hétvégéjén, 4-6 között szervezzük idén Borszék legnépszerűbb rendezvényét, a Borszéki Napokat. Ezen csodálatos három nap rendezvényein vehetnek részt a borszékiek,  ide látogatók, a turisták és a környező területekről érkező vendégeink, mely teljes szórakozást kinál számukra - gyerekeknek, fiataloknak illetve minden korosztálynak megfelelően. Választékos programunk keretén belül sor kerül a 18 évesek köszöntésére is, különböző sportrendezvényekre: sakkversenyre és minifoci bajnokságra is. Egy fontos turisztikai esemény tanui lehetnek, mégpedig egy új túrautvonal átadása és megáldása a Bagolyvárnál, melyet a Borszékért Alapítvány által benyújtott ”Bagolyvár – Stadion turisztikai útvonal létrehozása és kijelölése” című nyertes pályázat által sikerült megvalósítani, a Hargita Megye Tanácsa segitségével, valamint Borszék város Önkormányzata éa a Borszékért Alapítvány támogatásával.   Szervezők: Borszék város Polgármesteri Hivatala Borszékért Alapítvány Fő Támogató: Romaqua Rt