loading ...
FEDEZD FEL
A DESZTINÁCIÓ KÖZPONTJA
A KÖRNYEZŐ TELEPÜLÉSEK
A BORVIZEK VÁROSA
FOGLALD LE
Szállást vagy programajánlatot keresel, de nem tudsz dönteni? Szeretnéd megtudni hol vannak még szabad szálláshelyek! Ne vesztegesd az idődet, fordulj hozzánk bizalommal!  
Kérj ajánlatot egyszerre több szállásadótól (max. 6)
Kérj kötetlen ajánlatot irodánktól
HU
ro hu en de
   

  TESTVÉRTELEPÜLÉSEK TALÁLKOZÓJA EURÓPA JÖVŐJE ÉS A 2019 EURÓPAI PARLAMENTI VÁLASZTÁSOK Borszék 2018

  GYERGYÓ

  Borsec (Borszék)

  GPS: 46.970740, 25.557915

  mutasd a térképen

  Tel.

  E-mail: turism.borsec@gmail.com

  üzenet küldése

  Település: Borsec (Borszék)

  Helyszín: Borsec, Str. Carpaţi Nr. 6/a

  Időpont: 2018 Agusztus 01 - 2018 Agusztus 06

  Esemény szervezője: Primăria Oraş Borsec

  Szervező e-mail címe: turism.borsec@gmail.com

  Weboldal: https://www.facebook.com/Borsec-Europe-for-Citizens-2147458212154085/?modal=admin_todo_tour

  TESTVÉRTELEPÜLÉSEK TALÁLKOZÓJA EURÓPA JÖVŐJE ÉS A 2019 EURÓPAI PARLAMENTI VÁLASZTÁSOK Borszék 2018

  Általános bemutató - TESTVÉRTELEPÜLÉSEK TALÁLKOZÓJA EURÓPA JÖVŐJE ÉS A 2019 EURÓPAI PARLAMENTI VÁLASZTÁSOK Borszék 2018 Borsec (Borszék)

   

  Borszék város egy nyertes projektet mutat fel, az „Európa a polgárokért 2014-2020” program keretén belül, a „Testvértelepülések Találkozója - Európa jövője és a 2019 Európai Parlamenti választásokcím alatt, amelyre ezennel Önöket is meghívjuk.

  Az esemény 2018 augusztus 1-6 között kerül megrendezésre, a XXIII. Városnapok alkalmával, amelynek megszervezése bizonyítja azt is, hogy értékes dolgok történhetnek a közösség életében, regionális és nemzeti hatásokkal.

  A projektben tíz település vesz részt, az Európai Unió öt különböző országából:  Magyarország, Szlovákia, Szerbia, Csehország valamint Románia. A projekt átfogó célja az, hogy az Európai Unió fogalmát közelebb hozza a polgárokhoz.

  „NYÍLT NAP AZ ÉPÜLŐ WELLNESS ÉS KEZELŐKÖZPONTNÁL” – a programsorozat egyik fontos momentuma lesz, 2018 augusztus 4-én.

  De vasárnap, augusztus 5-én, lesz főzőverseny is, amelyen a meghívott országok képviselői vesznek részt elsősorban, de helyi csapatok is bemutatkoznak.

  what's nearby
  Keresés a vonzáskörzetben
  • szálláshelyek
  • gasztronómia
  • szolgáltatások
  • látnivalók
  • események
  • programajánlatok
  • túraútvonalak
  lorem ipsum
  lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
  lorem ipsum

  loading ...

  TESTVÉRTELEPÜLÉSEK TALÁLKOZÓJA EURÓPA JÖVŐJE ÉS A 2019 EURÓPAI PARLAMENTI VÁLASZTÁSOK Borszék 2018

    Borszék város egy nyertes projektet mutat fel, az „Európa a polgárokért 2014-2020” program keretén belül, a „Testvértelepülések Találkozója - Európa jövője és a 2019 Európai Parlamenti választások„ cím alatt, amelyre ezennel Önöket is meghívjuk. Az esemény 2018 augusztus 1-6 között kerül megrendezésre, a XXIII. Városnapok alkalmával, amelynek megszervezése bizonyítja azt is, hogy értékes dolgok történhetnek a közösség életében, regionális és nemzeti hatásokkal. A projektben tíz település vesz részt, az Európai Unió öt különböző országából:  Magyarország, Szlovákia, Szerbia, Csehország valamint Románia. A projekt átfogó célja az, hogy az Európai Unió fogalmát közelebb hozza a polgárokhoz. „NYÍLT NAP AZ ÉPÜLŐ WELLNESS ÉS KEZELŐKÖZPONTNÁL” – a programsorozat egyik fontos momentuma lesz, 2018 augusztus 4-én. De vasárnap, augusztus 5-én, lesz főzőverseny is, amelyen a meghívott országok képviselői vesznek részt elsősorban, de helyi csapatok is bemutatkoznak.