loading ...
FEDEZD FEL
A DESZTINÁCIÓ KÖZPONTJA
A KÖRNYEZŐ TELEPÜLÉSEK
A BORVIZEK VÁROSA
FOGLALD LE
Szállást vagy programajánlatot keresel, de nem tudsz dönteni? Szeretnéd megtudni hol vannak még szabad szálláshelyek! Ne vesztegesd az idődet, fordulj hozzánk bizalommal!  
Kérj ajánlatot egyszerre több szállásadótól (max. 6)
Kérj kötetlen ajánlatot irodánktól
HU
ro hu en de
   

  EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD ÉS ÖNISMERET! TÁBOR BORSZÉKEN

  GYERGYÓ

  Borsec (Borszék)

  GPS: 46.968077, 25.557850

  mutasd a térképen

  Tel.

  E-mail: koronapanzio43@freemail.hu

  üzenet küldése

  Település: Borsec (Borszék)

  Helyszín: Carpati, Nr. 113 (Korona Panzió)

  Időpont: 2016 Szeptember 12 - 2016 Szeptember 18

  Esemény szervezője: Pensiunea Korona

  Kapcsolattartó személy neve: A foglalkozásokat vezetik: Barabás- Molnár Zsófia Puskás Attila Sárpátki Melánia Miklós Katalin

  Szervező e-mail címe: koronapanzio43@freemail.hu

  EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD ÉS ÖNISMERET! TÁBOR BORSZÉKEN

  Általános bemutató - EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD ÉS ÖNISMERET! TÁBOR BORSZÉKEN Borsec (Borszék)

  Időpont: 2016. szeptember 12 -14:00 óra(szállás elfoglalható) - 2016. szeptember 18 -14:00 óra (ebéd után távozás)
  Időtartam:7 nap / 6 éjszaka
  Helyszín: Borszék, a természet közepén, kellemes, csendes, természetbarát hely, gyönyörű, festői hegyi környezet
  Szállás: KORONA *** panzió 10 szoba ami fürdőszobás 2,3 ágyasok - a kényelmes szállás mellett kellemes szabadidős és szórakozási lehetőségek is igénybevehetők
  Ellátás: napi 3 étkezés
  Korhatár: +14 ev ???
  Árak*:
  1570 lej / felnőtt, 785 lej / gyermek
  *Az ár tartalmazza a szállást, a teljes ellátás (napi 3 étkezést), a foglalkozásokat plusz, mini SPA az Ó-Sárosban (Medence, Szauna, só kamra), WiFi internet, parkoló, gyerekeknek játszótér) , kirándulások (Medve barlang, Jégbarlang, Tündér kert, ásvényvíz források ), mofettázás, szabadtéri hagyományos fürdőnél láb áztatás. 
  A táborba lehet jelentkezni egyedül, párosan, barátokkal vagy családosan is. Családok esetében lehetőség van elhozni a gyerekeket is. A tábori program keretén belül a gyermekeknek külön programjuk lesz tapasztalt pedagógus felügyelete alatt. Várunk szeretettel!
  Tábor típusa: testi-lelki-szellemi egészség és életmód tábor felnőtteknek és gyerekeknek.
  Helyek száma: 20 fő
  Programjaink segítségével folyamatosan igyekszünk felhívni a figyelmet az egeszség testi, lelki és szellemi vonatkozására, és egységes egészként való kezelésére. Az egeszség tábor lehetőséget nyújt arra, hogy ezt a résztvevők egy intenzív foglalkozássorozat keretén belül a gyakorlatban is megtapasztalhassák.

  A tábor programja úgy van összeállítva, hogy lehetőséget nyújt egészségmegőrző és - javító csoportos gyakorlati foglalkozásokra, egyéni konzultációkra, terápiákra és tudattágító előadásokra.

  Reggelente közös testi egészségjavító gyakorlatokon lehet részt venni a szabadban.
  Nap közben egyéni vagy csoportos programok, illetve előadások várják a résztvevőket. 
  A tábori estéket vidám hangulatot és jókedvet biztosító programokkal zárjuk:
  - szórakoztató társasági játékok
  - beszélgetések
  - fürdőzés, szauna

  Nap közben lehetőség lesz még a következőkre is:
  - könnyed erdei kirándulás - Természetjárás!

  A foglalkozásokat vezetik:
  Barabás- Molnár Zsófia
  Puskás Attila 
  Sárpátki Melánia 
  Miklós Katalin 
  Részvételi foglaló / előleg: 300 lej / fő
  (csak az esemény elmaradása esetén visszatérítendő)

  A helyeket a részvételi foglaló befizetésének sorrendjében töltjük be. Érdeklődni és jelentkezni e-mailen vagy telefonon lehet:
  Email: koronapanzio43@freemai.hu
  Tel: 0748-914267

  A táborba való jelentkezésnek és a teljes összeg befizetésének határideje 2016. szeptember 9!
  what's nearby
  Keresés a vonzáskörzetben
  • szálláshelyek
  • gasztronómia
  • szolgáltatások
  • látnivalók
  • események
  • programajánlatok
  • túraútvonalak
  lorem ipsum
  lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
  lorem ipsum

  loading ...

  EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD ÉS ÖNISMERET! TÁBOR BORSZÉKEN

  Időpont: 2016. szeptember 12 -14:00 óra(szállás elfoglalható) - 2016. szeptember 18 -14:00 óra (ebéd után távozás)Időtartam:7 nap / 6 éjszakaHelyszín: Borszék, a természet közepén, kellemes, csendes, természetbarát hely, gyönyörű, festői hegyi környezetSzállás: KORONA *** panzió 10 szoba ami fürdőszobás 2,3 ágyasok - a kényelmes szállás mellett kellemes szabadidős és szórakozási lehetőségek is igénybevehetőkEllátás: napi 3 étkezésKorhatár: +14 ev ???Árak*:1570 lej / felnőtt, 785 lej / gyermek*Az ár tartalmazza a szállást, a teljes ellátás (napi 3 étkezést), a foglalkozásokat plusz, mini SPA az Ó-Sárosban (Medence, Szauna, só kamra), WiFi internet, parkoló, gyerekeknek játszótér) , kirándulások (Medve barlang, Jégbarlang, Tündér kert, ásvényvíz források ), mofettázás, szabadtéri hagyományos fürdőnél láb áztatás. A táborba lehet jelentkezni egyedül, párosan, barátokkal vagy családosan is. Családok esetében lehetőség van elhozni a gyerekeket is. A tábori program keretén belül a gyermekeknek külön programjuk lesz tapasztalt pedagógus felügyelete alatt. Várunk szeretettel!Tábor típusa: testi-lelki-szellemi egészség és életmód tábor felnőtteknek és gyerekeknek.Helyek száma: 20 főProgramjaink segítségével folyamatosan igyekszünk felhívni a figyelmet az egeszség testi, lelki és szellemi vonatkozására, és egységes egészként való kezelésére. Az egeszség tábor lehetőséget nyújt arra, hogy ezt a résztvevők egy intenzív foglalkozássorozat keretén belül a gyakorlatban is megtapasztalhassák.A tábor programja úgy van összeállítva, hogy lehetőséget nyújt egészségmegőrző és - javító csoportos gyakorlati foglalkozásokra, egyéni konzultációkra, terápiákra és tudattágító előadásokra.Reggelente közös testi egészségjavító gyakorlatokon lehet részt venni a szabadban.Nap közben egyéni vagy csoportos programok, illetve előadások várják a résztvevőket. A tábori estéket vidám hangulatot és jókedvet biztosító programokkal zárjuk:- szórakoztató társasági játékok- beszélgetések- fürdőzés, szaunaNap közben lehetőség lesz még a következőkre is:- könnyed erdei kirándulás - Természetjárás!A foglalkozásokat vezetik:Barabás- Molnár ZsófiaPuskás Attila Sárpátki Melánia Miklós Katalin Részvételi foglaló / előleg: 300 lej / fő(csak az esemény elmaradása esetén visszatérítendő)A helyeket a részvételi foglaló befizetésének sorrendjében töltjük be. Érdeklődni és jelentkezni e-mailen vagy telefonon lehet:Email: koronapanzio43@freemai.huTel: 0748-914267A táborba való jelentkezésnek és a teljes összeg befizetésének határideje 2016. szeptember 9!